Редактор: e-mail: Кадър БТВТези избори са за Борисов и срещу Борисов. Вижте

...
Редактор: e-mail: Кадър БТВТези избори са за Борисов и срещу Борисов. Вижте
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Винаги ми е било интересно какво работи Томислав Дончев

Редактор: 

e-mail: 

Кадър БТВ

Тези избори са за Борисов и против Борисов. Вижте какво се случва с калинките на Борисов - счетоводителка ръководи енергетиката, преди този момент друга управляваше опазването на здравето. Авторитетни, грамотни хора със лично мнение, би трябвало да получат позиции и да вземат управнически решения в един експертен кабинет.

Това сподели водачът на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов в " Тази заран " по БТВ.

Няма да подкрепим държавно управление, отпред с Борисов, или отпред с Корнелия Нинова. Между другото, постоянно ми е било забавно какво работи Томислав Дончев. Г-н Хекимян, попитайте го, в случай че пристигна при вас. Но от ръководещата партия по този начин и не пристигнаха тук, нещо да ви кажат. Борисов едно изказване на даде тук по време на акцията. Вместо това, прави лайфове, снима се там, споделя някакви неща, през вчерашния ден чух да споделя по какъв начин с ластика се ръководи здравна рецесия, сподели още ген. Атанас Атанасов.

Според социологическите изследвания ние влизаме в Народното събрание. Дори може да бъдем незаобиколим фактор. Ще приказваме с всички народни представители и който желае смяна, да се впише, добави ген. Атанас Атанасов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР